LiVage België – Limburg

????????????????????????????????????

Mercedes Sanchez

|T| +32(0)6496488980
|E| mercedes.sanchez@livage.be

Mensen mooi maken, van binnen en van buiten
Als gepassioneerd kapster met 25 jaar ervaring geeft het me steeds weer een goed gevoel, een kapsel te maken dat haarmode verenigt met gezichtsstructuur en persoonlijkheid. De mens voelt zich mooier van buiten en daardoor vaak beter van binnen.

Chemo
Een aantal jaar geleden ben ik zelf getroffen door kanker. Het besef dat mijn haar zou gaan uitvallen was voor mij heel confronterend.
Tijdens mijn behandeling was ik erg geboeid door alles wat te maken heeft met haarwerken. Ik zocht er veel over op en wist toen al dat ik na herstel, mijn loopbaan als kapster zou stop zetten om mensen in chemobehandeling te ondersteunen en begeleiden.
Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen bij het inloophuis Erika Thijs, waar ik de mogelijkheid kreeg om mij te verdiepen in mensen en hun naasten die de confrontatie met kanker moeten aangaan.

Livage
Dankzij Livage heb ik de kans om mensen die te horen krijgen dat hun haar gaat uitvallen, te steunen in hun emoties en te begeleiden waarin we samen een mooi haarwerk uitkiezen. Vanaf het intakegesprek tot het moment dat het eigen haar weer gaat groeien, kunt u altijd een beroep doen op mijn diensten.

 

Geef uw recensie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s